image

"...sammen kan vi det hele!"

Jeg har haft en enorm glæde ved at være med til at udvikle mennesker og organisationer gennem mange år. Her er, hvad nogle af dem efterfølgende siger:

Professionel racerkører
Nicklas Nielsen

Kære Erik,
Tak for mange års god træning på mange plan, som bl.a. har lært mig om:

• Balance
• Selvindsigt
• Selvbevidsthed
• Viljestyrke
• Gå-på-mod

Og så er det mange andre kvaliteter, som man ikke kan skrive ned, det skal opleves. Vi har haft mange gode (og hårde) timer sammen med træningstøjet på og nu har jeg opnået én af mine drømme; at være fabrikskører for Ferrari.

Peter Johannessen

Kære Erik,
Hej Erik Jeg har læst din bog "Livet vil os kun det bedste" og syntes simpelthen at det er en af de mest fantastiske bøger jeg har læst. Så meget at jeg gerne vil købe den til en af mine kammerater. Men jeg kan kun finde den brugt. Så spørgsmålet er om du har den til salg?
Mvh Peter
ps.: Når jeg en gang i mellem er i tvivl om hvilken vej jeg skal gå, smider jeg bare kærlighed, omsorg og tryghed til mig selv ind i ligningen. Så er jeg aldrig i tvivl, fantastisk måde at navigere på

Forstander, True North Efterskole
Karen Marie Madsen

På True North Efterskole har vi for 4. år i træk gået på gløder under kyndig vejledning af Erik W. Pedersen. Fællesarrangementet har taget afsæt i elevernes arbejde med at træde ud i deres udfordringszone. I dette fællesarrangement har eleverne både arbejdet med at overvinde deres frygt, når de har stået i denne nye og udfordrende situation - og samtidigt har de oplevet hvordan de i fællesskab kunne støtte hinanden igennem. Der har været elever, som ikke har ønsket at gå på gløder – og disse elever har været uundværlige som venner, der støtter hinanden. Netop kombinationen af at træde ud af tryghedszonen og hjælpe hinanden igennem udfordringen har styrket elevernes læring om sig selv og ikke mindst styrket fællesskabet.

Professionel tennisspiller
Olivia Gram

Sportsligt og menneskeligt har Erik hjulpet mig til at opleve en større glæde ved alt, hvad jeg foretager mig. Erik inspirerer og udfordrer mig til at skabe større indsigt i mig selv. Det gør, at jeg udvikler mig hurtigere end nogensinde. Erik har hjulpet mit team og jeg til at arbejde endnu bedre sammen. Efter få snakke med Erik, gav det mig allerede effekt, og jeg spillede mig igennem 4 kampe i min da hidtil største International tennis turnering (60.000$ WTA). Erik har været et boost for min udvikling.

Adm. direktør, jem & fix
Claus Petersen

Kære Erik,
Tak for din indsats i forbindelse med vores seminar. Det var rigtige gode input til hvordan man forbedrer et teams performance ved at afstemme forventninger, øve og kende hinandens kompetencer.
Tak for det.

Adam Blicher

Jeg har nu læst din nye bog og jeg var særligt glad for: - Din formulering om livgivende eller aflivende valg
- Modsætningen mellem magelighed og at gøre sig umage
- Disciplin er den stærkeste form for kærlighed til dig selv
- Afsnittet omkring hvad vi fokuserer på
- At værdien ikke ligger i at kende hemmeligheden, men derimod at bruge den
- De 4 livshjul
- Double og single Bagger (super analogi)
Tak for, at prioritere din tid til at nedfælde dine erfaringer og sandheder til gavn for os læsere

Sales & Marketing
Klaus Jorlet

Tusinde tak for et meget inspirerende oplæg i går! Var meget åbent og ærligt, hvilket jeg satte stor pris på!

HR Direktør, Verdo
Margrethe Larsen

Erik gav os i den grad et ”wake up call”, da han på vores lederseminar gav os foredraget ”Livet i balance”. Med et åbent hjerte og stor autenticitet tog han os gennem nogle af livets store dilemmaer. Uden fokus på betydelige mål, prioritering af egen omsorg og erkendelse af, at livet ind i mellem banker på og vil ind, så lykkes vi altså ikke! Hverken som menneske eller leder. Tak for en spændende tirsdag morgen.

Sales & Marketing
Klaus Jorlet

Tusinde tak for et meget inspirerende oplæg i går! Var meget åbent og ærligt, hvilket jeg satte stor pris på!

Blixen Tours
Heine B. Sørensen

Tusinde tak for nogle fantastiske timer på MyGarage i Vejle til et fælles arrangement med medarbejdere fra både Danmark og Norge. Det var nærværende, empatisk, tankevækkende, inspirerende og samtidig et rigtig sjovt arrangement. En lærerig praktisk og underholdende øvelse, men med alvor bag vigtigheden af samarbejde der skal fungere i en organisation og overlevering af opgaver, som kan optimeres. Tror alle er blevet beriget med input både på personlig og arbejdsmæssigt plan. Håber vi fremadrettet kan arbejde videre sammen og de varmeste anbefalinger herfra

Præsident 19/20, Vejle Nord Rotary klub
Allan Loumann Lissau

Erik W. Pedersen har besøgt Vejle Nord Rotary klub - og gjort et stort indtryk. Hans fortælling om egne oplevelser - kombineret med gode råd er en guldgrube. Jeg kan på det kraftigste anbefale Erik.

Distrikschef & Salgstræningsansvarlig, T. Hansen Gruppen A/S
Thomas Almfort

Har i dag haft fornøjelsen af at holde Bc møde på My Garage i Vejle. Her holdt Erik W. Pedersen et fantastisk oplæg, som virkelig flyttede alle mine ledere ud af komfort zonen. Men vigtigst af alt, blev der sat perspektiv på tingene, så kontekst fra foredraget kunne relateres til deres hverdag.

Afdelingsleder, Manufacturing Management, Cook Medica
Erik Haulund Christensen

Synes at det var et super setup med ret enkle øvelser men med kompleksitet i at samarbejde og med brug for kreativitet og god hjerne gymnastik. Jeg har gennem tiderne prøvet meget af teambuilding og meget andet event, men jeg har aldrig mødt en person, som er så ægte i fremtoning og væremåde som dig, det gør bare at det hele bliver til en fantastisk oplevelse. Det er i mine øjne noget helt specielt som kun ganske få kan. Jeg vil ønske dig og dit team en skøn sommer. Og endnu engang tak for en skøn eftermiddag som jeg vil huske tilbage på.

CEO, B4Restore A/S
Henrik Lind

Erik W. og hans team arrangerede et top-professionelt og gennemført arrangement – med den rette mængde af udfordringer og opgaver, samt skæg og ballade. De udvalgte rammer var lige i øjet, ligesom kombinationen af aktiviteter, træning og øvelser passede perfekt sammen. Formålet for B4Restore var at vi konstant ønsker at sikre vores ansattes fokus på kommunikation, selvindsigt og ikke mindst evnen til at samarbejde – i en travl, stresset og hektisk hverdag. Vi erfarer ofte at der bliver trukket referencer tilbage fra arrangementet i dagligdagen – og det er vores bekræftelse på at det var en succes og har givet mening for hele forretningen samt den enkelte! Stor respekt til Erik W. og hans team – der leverede en lærerig, uhøjtidelig og fantastisk stemning dagen og aftenen igennem.

Virksomheden
Berendsen A/S

Kære Erik! Tak for en fantastisk dag på Munkebjerg i Vejle. Du gav os alle en oplevelse, som vi vil huske tilbage på med glæde og smil. Så mange gode tanker blev tænkt, så mange refleksioner gjort, vi lærte hinanden meget bedre at kende og ikke mindst fik vi værktøjer og erfaringer, som vi kan bruge i dagligdagen herhjemme. Tak for alt dette og tak for at inspirere os til at blive bedre kollegaer, et bedre team og måske endda bedre mennesker.

Professionel håndbold
TEAM SK AARHUS

TEAM SK AARHUS havde fornøjelsen af Erik W. Pedersen i 2 timer en onsdag eftermiddag. Det var enormt motiverende at få så mange fantastiske redskaber, som vi kan bruge i vores hverdag både på og uden for banen. Vi blev udfordret og presset ud over grænsen og følte vi havde udviklet os som TEAM på meget kort tid. Vi kan kun anbefale at man booker Erik W. hvis man vil udvikle sig.

Eva Schou

På din beskedne og meget nærværende måde formåede du at give os en uforglemmelig aften. Du gav os gode redskaber med hjem, som vi kan bruge i hverdagen.

Professionel kuglestøder
Joachim B. Olsen

Erik er professionel til fingerspidserne, hvilket skaber stor tryghed. Han er utrolig positiv og har en enorm karisma og man har virkelig lyst til at være i hans selskab.Jeg kan give Erik min varmeste anbefaling.

Daglig leder, Center for Socialpsykiatri, ADHD og Autisme, Ringkøbing-Skjern Kommune
Mette Jordan

Det har været berigende og betydningsfuldt for Socialpsykiatrien i Ringkøbing-Skjern Kommune at opleve en hel dag sammen med Erik W. Pedersen. Det blev en dag hvor Erik førte os igennem temaet samarbejde og teamwork igennem en vekselvirkning af oplæg og øvelser. Dagen var fyldt af sjælden set tilpasset nærvær og viden, som begejstrede og bragte fokus til alle de 25 medarbejdere som var med

Racerkører & Le Mans vinder
Kristian Poulsen

Min første træning med Erik startede i januar 2009 med forberedelse til Le Mans, hvor Erik fik mig til at se vigtigheden i god form, mentalt overskud og at kunne fokusere når det gælder på banen. Det resulterede i Le Mans sejr i Porsche Spyder LMP2, og derfra er min racerkarriere kun gået fremad. Med mange sejre i Wtcc Independent og et verdensmesterskab i Wtcc Independent 2011. For 2013 har vi startet forberedelserne i januar, med flere ugentlige træninger både fysisk og mentalt. Jeg kan mærke at de redskaber Erik giver mig, hjælper mig både i min sport og privat på en rigtig positiv måde. Jeg glæder mig til den nye sæson for Aston Martin racing i WEC og Le Mans og til at bruge endnu flere af de redskaber jeg får gennem min træning med Erik.

Professionel tennis-træner
Adam Juel-Blicher

Erik får mig til at græde uden skam og foragt. Han puster gnisten indeni mig til bål. Han hjælper med en selvindsigt, en indsigt i mine medmennesker og verden omkring mig, som giver mig ro til at være mig. Erik og jeg har talt meget om flow. Ligesom, at det er svært at sætte ord på flow er det også svært at beskrive den følelse, der fylder min krop i Eriks selskab med andre ord end netop, flow. Du er fantastisk!

Businesscoach, Falck
Ulla Rasmussen

Kære Erik Tusind tak for en spændende og udfordrende dag, som virkelig gav “stof til eftertanke”. Eftertanke med hensyn til effektiv samarbejde, professionel kundehåndtering, at turde tro på sig selv og ikke gå glip af livet uden at føle det helhjertet. Det var en dejlig, forfriskende og hjertelig oplevelse, der gjorde at man lige tænker efter om det er det rigtige man nu også bruger energi på i hverdagen. Tak for opvågning! KH Ulla Rasmussen – Businesscoach hos Falck

The Australian Olympic Team
Aji Basuki Sindoro

Today was nothing short of excellence and brilliance. Your method was very effective as it has helped me believe in the power of the mind and what one can achieve by mental strength. Thanks Erik for helping me realize what I really want to be and what my focus is from now on. As I am from Indonesia, I have never had this kind of training before. What I did today was truly fantastic and I thoroughly enjoyed it.

Professionel badmintonspiller
Hans-Kristian Vittinghus

Det er svært at beskrive hvor meget Erik har betydet for mig igennem den forholdsvis korte tid vi har arbejdet sammen. Men både sportsligt og menneskeligt har han hjulpet mig til at opleve en meget større glæde ved alt hvad jeg foretager mig. Det har selvfølgelig været med til at forbedre mine resultater enormt, jeg er rykket fra 36 på verdensranglisten til nummer 18 på blot et år og bevæger mig stadig frem på listen. Men endnu vigtigere har det gjort mig til en større vinder i livet. Eriks viden, erfaring og smittende væsen samt hans måde at formidle tingene på er for mig at se helt unik. Jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale Erik til alle der føler de kan få mere ud af sig.

Brainstorm
Helene Bak

Tak for en fantastisk workshop og tak for indsigt, viden, inspiration og værktøjer. Det var et unikt, inspirerende og involverende foredrag, hvor jeg fik indsigter og viden om de ufattelige ressourcer og potentiale vi indeholder hver især som menneske. Jeg fandt ind til der, hvor mine lå, og dem vil jeg dyrke og udvikle fra NU AF… Og flot bundet sammen med tro og vilje som vi fik mulighed for at afprøve i praksis både med øvelser inden Firewalk og til sidst ved at gå på glødende kul. Et ægte tæppe af fløjlsagtige 600 grader varme, knuste kul, uden at mærke varme – følelsen som at gå på den ”røde løber” i eget liv med armene oppe. At gå på glødende kul var en total ubeskrivelig bekræftende og autentisk oplevelse. Det skal bare prøves. PRØV det. Og det kunne ikke være bedre koblet sammen med den viden, de indsigter og de værktøjer og øvelser vi fik før firewalken. God proces og forløb – Erik W’s måde at holde foredrag på virker, for jeg følte mig involveret, engageret og fik rørt både hjerte, hjerne og lattermuskel og han kom helt ud over rampen, ”ned ved siden af mig som deltager”. Det mest indbringende og værdi skabende foredrag jeg har været til. TAK FOR DET! Og så glæder jeg mig til at læse hans bog ”Livet vil os kun det bedste”. TAK for alt det jeg har fået.

Konsulent, Servicemægleren
Katrina Jensen

Det er svært at holde op med at smile, efter en eftermiddag med dig. Nogen fra virksomheden gik til dit foredrag lettere skeptisk, andre med et åbent sind men vi endte alle ud med den samme positive oplevelse. Du formåede, igennem din rolige fremtoning, gode retorik og fantastiske humor meget hurtigt at få samlet fokus på og om dig. Du tog os med på en rejse, der bestod af en større forståelse for, hvordan vi mennesker fungerer. Både privat men også i vores virksomhed, du sørgede for at vi alle stod med en følelse af hvordan vi ”sammen kan alt”. Vi er en mindre gruppe, der kommer med meget forskellig baggrund men er fælles om vores passion til arbejdet. Du kom meget langt omkring, viste os hvordan vi kan arbejde med os selv som individer men også, hvordan vi holder fokus i vores arbejdsgruppe. Det mest imponerende var at du havde et enormt overskud til at favne bredt, men ligeledes at bibeholde den røde tråd hele vejen igennem foredraget. Det var en stor fornøjelse og utroligt brugbart for alle i virksomheden, at tilbringe eftermiddagen sammen med dig.

Professionel golfspiller
Nicolai Ladefoged

I den periode jeg har arbejdet med Erik, har jeg fået et kæmpe udbytte, som jeg helt sikkert vil gøre brug af, resten af min karriere. Erik har lært mig, hvor vigtigt det er at være i balance, i alle livets facetter. Han har lært mig at passe på mig selv og min krop, for at kunne yde mit bedste. Han forstår hvad det kræver, når jeg som professionel atlet, gerne vil præstere på højeste plan. Eriks praktiske viden og erfaringer, gør han rigtig meget brug af i sparringen og det bringer et helt unikt aspekt, ind i processen. Han arbejder meget struktureret og jeg føler mig fuldstændig tryg i hans selskab. Jeg er rigtig taknemmelig for det, som Erik har givet mig med videre og jeg ser virkelig meget frem til, at fortsætte et stærkt samarbejde.

Key Account Manager, Fertin Pharma
Liselotte

Efter vores teambuilding med dig for Gumlink, fik du ikke som lovet en tilbagemelding, som du kunne bruge som reference — selvom det var blandt de bedste arrangementer, jeg har deltaget i gennem min karriere . Det var i øvrigt også tilbagemeldingen fra mine kolleger, som havde en helt suveræn dag med et teamwork forløb præget af positive, sjove oplevelser med formålet at styrke kommunikationen, tilliden, samarbejdet og bevidsthed om energi og positivitet. Denne mail er en kort hilsen med tusind tak for en berigende, inspirerende, motiverende – og udfordrende aften med peptalk og firewalk. Det er et af flere arrangementer, jeg har deltaget i med dig, og igen formåede du i kontakt med dit publikum at skabe og fastholde en stemning fyldt med forventning, smil, grin, eftertænksomhed og masser af udfordringer til det mentale såvel som fysiske i os alle. lngen tvivl om, at alle fik meget med hjem. Med simple redskaber — og tre vigtige stjerner at navigere efter, nemlig Glæde, Kærlighed og Tryghed — giver du håbet om og troen på, at alt kan lade sig gøre. Et helt igennem fantastisk arrangement, der varmt kan anbefales alle at deltage i, såfremt muligheden opstår igen.

The Australian Olympic Team
Ashley Brehaut

I can’t begin to thank you enough for the time and energy that you gave us, while spending an action packed day. It was a day I will never forget, as the way you look at things and your inner strength is beyond belief.We not only gained experience in Team Building, Inner Strength and Self Belief, but we had the privilege of viewing your world renowned stunt driving which was incredible.

Formuerådgiver, Sydbank
Torben Hermansen

Nogle gange bliver oplevelser så store at de kun knapt kan udtrykkes. Dit foredrag for Sydbank´s Formuerådgivere var på alle måder så inspirerende, livsbekræftende, udfordrende og i enhver henseende opløftende! Dit syn på livet, din vilje til at kunne lykkes og din evne til at formidle disse ønsker og evner, var en ubeskrivelig oplevelse. Du har været en så stor inspirationskilde til mit syn på livet fremover og har givet så mange indgange til værktøjer, at jeg allerede er begyndt at arbejde med nogle af dem.

BDO
Ann Riis Strini

Vi har i vores virksomhed i denne uge haft besøg af Erik og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Erik formår gennem sin eminente evne til at formidle et budskab at nå alle. Er sikker på at vi alle er blevet beriget og har fået noget at tænke over og som der kan arbejdes videre med!

Professionel badmintonspiller
Sune Gavnholt

Om det er hans vindende væsen, eller hans betragtninger omkring livet som gør så stort indtryk på mig, har jeg svært ved at sætte fingeren på. Men en ting er helt sikkert, og det er, at Erik er sejere og et bedre menneske end man kan forestille sig er muligt.

Chefkonsulent, Danmarks Automobilforhandler Forening
Jørgen Storm

Vi havde til vores årlige generalforsamling 4 personer der hver havde 1 time til deres foredrag, du var på som den sidste, men du kom ind på en sikker førsteplads. Det var en kæmpe succes og du tryllebandt de over 100 deltagere fra første sekund i hele dit meget spændende foredrag , der også krævede aktiviteter fra tilhørerne. Det var et meget personligt og ægte foredrag, hvor du lagde hele din personlige baggrund frem og efterfølgende gav tilhørerne noget at tænke på. Super godt , vi har allerede besluttet at hele organisationen skal holde en 4 timers udviklingsmøde med dig, så de kan få del i det, vi oplevede på Hindsgavl Slot.

The Australian Olympic Team
Rosh Smith

A day that was both fun and interesting, both physically and mentally challenging. The mental training is something that will stay with me for the rest of my life. And it is something that will teach me to take my opportunities with both hands and always give my all. Thank you Erik for giving me this opportunity, and this wonderful experience.

Managing Director, Arrow ECS Denmark A/S
Henrik Resting-Jeppesen

Mange tak for et helt fantastisk teambuilding arrangement i forbindelse med vores 2013 sommer kick-off. Både teambuilding delen med diverse teamøvelser, sjov og udfordringer, samt den festlige del med lækkert mad, flotte rammer og firewalk forløb helt perfekt. Efterfølgende har jeg modtaget rigtig mange meget positive tilkendegivelser fra organisationen. Så vi i Arrow ECS ser frem til at samarbejde med dig en anden gang.

Carletti A/S
Carsten Graversen

Efter at have oplevet Erik W. Pedersen to gange, i to forskellige situationer, kan jeg stærkt anbefale at man lader sig inspirere ved at arrangere en eventpakke hos Erik. Erik fremstår som en helstøbt person, som er format af både ulykke, vilje og personlige succeser.

Badminton Academi
Michael Kjeldsen

Mødet med Erik W var og er stadig spændende. Erik W fremstår utroligt positiv, og med en stor optimisme på tilværelsen. Hans væsen er smittende og man kan ikke lade være at følge ham ind i hans verden. Det er dog tydeligt for mig, at denne positivitet og optimisme ikke er en helt naturlig del af Erik W´s person. Og jo mere man snakker med ham jo mere står det klart, hvor sort hans tilværelse har været før. Hvor negativ, fraværende, ked af det og gal han har været engang. Ja! Måske er dette faktisk den ”virkelige” Erik W. Det er dog også klart, at han på et tidspunkt har fået nok af det negative og sorte i hverdagen og det fantastiske er så, at han har været i stand til at forandre denne hverdag med noget andet, nemlig det han prøver sit bedste på at være i dag. Og hvem vil stille sig op og kritisere en mand, der virkelig gør sit bedste for at få en bedre tilværelse endda med værktøjer, der ikke kan undgå at smitte også dig med optimisme, positivitet, godt humør, selvtillid og et bedre selvværd. Hold da kæft han er fantastisk. Når alt dette er sagt må jeg også fortælle at han pt. er bedre end mig på en ATV´er.

KPMG
Claus E. Andreasen

Mange tak Erik for et super godt, spændende og lærerigt foredrag om vore skjulte menneskelige evner.Dit foredrag fortalte at med vilje, målrettethed og tro på sig selv er alt muligt. Med baggrund i din egen livshistorie om flere personlige nederlag, men alle med positiv udgang, inspirerede du og viste at alt er muligt hvis man bare tror på sig selv og ens evner.

HR & Administration Manager, DanCopter A/S
Mette Angel

Det var med en vis spænding og nerverne udenpå tøjet, at jeg bød mine kollegaer velkommen til en hearttalk med Erik hos DanCopter A/S, som er en arbejdsplads domineret af mænd i uniformer og kedeldragter. Med Eriks baggrund fanger han dog hurtigt opmærksomheden hos deltagerne – det lugter ”trods alt” lidt af benzin, spænding og præcision. Der er ingen tvivl om, at Erik efterlod stof til eftertanke, og han har givet os en dag med inspiration, dybde og en grænseoverskridende selverkendelse – og så har han provokeret og udfordret på den gode måde! Han har i mange vækket troen på, at vi kan, hvad vi vil, når bare vi selv tror på det, er fokuserede og til stede i nuet, og han har lært os, at det er okay at sige fra. Aldrig har jeg fået så stærk og positiv feedback på et arrangement – alle var berørte, og jeg er sikker på, at mange opdagede sider af sig selv, de ikke kendte til, og følelser, de ikke har været i kontakt med før. Et fantastisk arrangement med en person, der har en fantastisk karisma – man glemmer alt om tid og sted og giver sig hen i hans selskab. De varmeste anbefalinger til Erik med tak for en inspirerende formiddag.

Bellevue Tours
Berit Vistisen

Lørdag den 20. marts var jeg med til en uforglemmelig oplevelse på sjællandsringen, hvor jeg var ude og køre med Erik W. Pedersen i hans Corvette. Jeg tror ikke kun jeg taler for mig selv, men jeg gik derfra med det største smil på læberne længe.

Sportschef, Bjerringbro
Allan Friis

I det korte indlæg formåede Erik på et forståeligt dansk, at anskueliggøre, at hvis man har tilstrækkelig tro på egne evner, er næsten alt muligt. Et godt indlæg. Super godt indlæg. Det gav virkelig stof til eftertanke.

BDO Scan Revision
Tommy Andreasen

Vi havde en helt fantastisk dag i fantastiske omgivelser, hvor nøgleordene var – action, spænding, sundhed og trivsel. Alle blev forenet på bedste vis, omkring målet om udvikling af særlige samabejdsegenskaber og personlig udvikling. Et besøg vi aldrig vil glemme – og taler om endnu – her næsten 2 år efter.

ASV Horsens

Bare dét at Erik mødte op i sin røde bil var et tilløbsstykke og især drengene var helt euforiske. Hurtigt blev parkeringspladsen et samlingssted og Erik faldt hurtig i snak med en masse af de unge. Hans måde at være til stede på og hans væsen gjorde, at alle følte en dyb respekt og var yderst interesserede i det Erik fortalte om.

Managing Director, Electrolux
Erik Møller

Din snusfornuftige og hands-on tilgang til forandring og målopfyldelse er helt unikke, fordi de er så enkle og løsningerne ligger lige for og i vore egne hænder. Jeg plejer at sige at tro kan flytte bjerge – du viste det igennem nogle fantastiske øvelser. Du har i den grad bidraget til et yderligere boost på vores rejse mod nye mål i en kontinuerlig udviklings- og forandringsproces. Salgsstyrken har fået et ekstra værktøj i hånden.

Dansk Håndværk
Erik Møbius

Erik W kan om nogen formå andre til at gribe dagen og ikke mindst forstå betydningen af troen på sig selv samt viljen til fokusering. Den knækkede pil, vil til hver en tid minde mig om, at enhver opgave eller situation, der ser umulig ud, kan overkommes ved at holde fokus. En unik oplevelse.

Blite
Jan Søndergård

Det har været helt utroligt flot at opleve den gæstfrihed, hvormed I har taget imod os og vores medarbejdere, som også alle har udtrykt stor begejstring og glæde for deltagelsen.

Vestas
Martin Hell

Vi vil gerne takke dig for en super dag, med udfordringer, teamøvelser og grænseoverskridende selverkendelse. Det blev en uforglemmelig og meget lærerig dag, både for den enkelte, men også for os som team. Tak herfra, samt de varmeste anbefalinger til andre der måtte have lyst til/brug for et STÆRKT og FØLSOMT indslag, som enkelt person eller team. Tak og hilsner fra Vestas SSC-IT Infrastructure Operation.

B4Restore
Vivi Lind

B4Restores kickoff på Vejle Fjord Hotel med tilhørende teambuilding den 18. september 2009, har været en hel fantastisk dag. Det har især været på grund af det høje niveau som Erik W og hans team lagde for dagen og dermed var direkte årsag til at vi havde en forrygende stemning og perfekt team spirit hele dagen.

PhotoCare
Carsten Andersen
Gennem en længere periode har vi benyttet Erik W. Pedersen til peptalks og coaching af både mig selv og mine ansatte. Resultatet er gladere medarbejdere, der yder mere, tør mere og er mere kreative, samt ikke mindst en forbedret bundlinje.

SuperBest
Jeppe Pedersen

Vores firewalk med Erik W var en oplevelse vi sent vil glemme. Ikke alene fik vi mulighed for at udfordre vores egne grænser, men vi fik også vished for, at vi kan meget mere end vi tror. Derfor var vores firewalk en stærk individuel oplevelse og samtidig en erfaring, der var med til at styrke og opbygge vores team.

Falck A/S

Det stillesiddende arbejde foregik i idylliske omgivelser ved søen, hvor roen og freden virkelig sænkede sig og gav rum til tanker og refleksion. Aftenens måde at indtage måltidet på samt den sociale hygge i tipien går der vist længe inden vi glemmer. Summa su marum. Det var ikke sidste gang vi besøgte jer og jeres dejlige omgivelser.

DGI Badminton
Inge-Birthe Gavnholt
Formålet med seminaret var at tilføre vores udvalg ny energi, nyt perspektiv og mod på forandringer. Efter 2 fantastiske timer med Erik W. var der så meget energi i gruppen, at sammen kunne vi klare ”ALT”. Vi havde fået stof til eftertanke, udviklingen var allerede sat i gang. En meget givende dag og med en masse inspiration på det personlige plan. Ingen tvivl – alle her havde noget at ”gå hjem med.

Buddy Holly Invest A/S
Michael Schrøder

Erik W. og 2 medhjælpere har genneført firewalk for vores medarbejdere fra 2 forskellige diskoteker i forbindelse med et 2 dages udendørs kursusforløb i skoven. Denne grænseoverskridende oplevelse gjorde stort indtryk på langt de fleste ansatte, som i forvejen udelukkede deres deltagelse.

Fredericia Furniture A/S
Henriette

Jeg har haft en del tilbagemeldinger, og de har været meget meget positive. Som de siger: Fredericia Furniture formår at holde et arrangement, som ingen andre… og det er jo fedt for os at få den feedback. – Nu håber vi naturligvis på, at de også tænker på os næste gang de sælger møbler. Endnu engang tusind tak for sidst og tak fordi du er som du er.

Team Danmark
En uforglemmelig dag hos Erik W som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger til andre om at gøre det samme.

PHS Klemmenstrupgård
Elisabeth Dolmer

Et besøg af Erik W. er ikke bare et pep/talk foredrag med gode øvelser, det er timers med tryllebinding, hvor ord og øvelser flytter hver deltagers grænser i troen på sig selv, og i glæden ved at være til. Tak Erik, vi ses igen.

S.A.T.S. Danmark
Allan Fønss Kristensen

Jeg takker mange gange og må sige at der bliver snakket en del omkring vores tur. Den var kanon og vi har taget en masse med os hjem hver især. Folk svæver stadig på en sky af selvtillid og det er bare fedt at se dem så glade.

Salgsdirektør, SuperBrugsen
John Hornbech Christensen
SuperBrugsen har valgt og bruge Erik W.Pedersen da han laver en god kobling mellem den teoretiske læring og den praktiske indlevelse. Vi i SuperBrugsen har haft stor gavn af de kompetancer Erik W. kan levere. Og vil med sikkerhed bruge dem i fremtiden.

Grundfos
Bjarne Fjeldsted

Vi har helt fra etableringen af Erik W Event, benyttet denne unikke kombination af natur og action til en række arrangementer omkring strategi, handlingsplaner og teambuilding. Du har givet os alle meget at tænke over, specielt din øvelse med pilene har bevist, at man kan nå de mål, man sætter sig, hvis blot man vil det

Bjørk Bonnichen

Den mand har virkelig prøvet at være helt nede og han har fundet helt op igen, og det ved egen kraft. Den måde han fortæller ydmygt om det der er sket for ham, hans valg/fravalg i livet, hans holdninger til livet og den måde han vælger at takle livet på, det er bare guf for mig.

Kenneth Slot
Netop hjemvendt fra Ringkøbing, med et gladere, men samtidig også et meget berørt sind.Jeg er stadigvæk helt målløs over at du kan formå at røre så godt og grundigt rundt i ens sind, tankemåde og gøre måde. Det har jeg aldrig prøvet på den måde før.

Colliers International

Specielt foredraget med Erik W. Pedersen fik meget positiv omtale lige så vel som de engagerede “teamledere”, der var med rundt på de forskellige hold.

SAPA
Jannick Tronsen

Det er ved at være nogle dage siden nu, men det var en kæmpe oplevelse, som jeg sent vil glemme, specielt den sidste del af arrangementet i pejsestuen ved Erik.

Hanne og Niels
Din store viden om livsindstilling, kost, sundhed, målsætning, motion og meget mere er en sand guldgrube for min sundhed og velvære. Sammen med din intuitive viden om, hvad der er bedst for netop mig, håber jeg på fortsat at kunne opdage, udvide og udnytte mit potentiale.

HARDI Skandinavien

Erik og hans dygtige team fik alle medarbejdere til at opleve svagheder og styrker i samarbejdet med hinanden med sjove og inspirerende lege og spændende oplevelser. Eriks engagement og meget ærlige væsen gav alle deltagere ny inspiration og energi.

Børneulykkesfonden
Henriette Madsen

Samarbejdet med Erik W. Pedersen er altid en positiv oplevelse med gode dialoger og møder. Jeg oplever en stor faglig viden indenfor sikkerhed omkring de arrangementer, der er lavet i fællesskab med Børneulykkesfonden. Kommunikationen der har været i praksis har været utrolig positiv og fremadrettet.

Elev på Aalborg Sportshøjskole
Philip H. Christiansen
Foredraget med Erik Pedersen var meget inspirerende, og jeg følte mig som et lille barn der bare sugede alt til mig. Han har virkelig en personlighed, der får en til at lytte efter og reflektere over livet. Jeg læste bogen “helbred dig liv” med Louise Hay, efter at han havde fortalt om den. Alt i alt var det en kæmpe oplevelse, at høre på ham og hans kæmpe livserfaring.

FDM – Sjællandsringen

Specielt peptalken overraskede meget. Erik W. har en evne til at blive hørt, og alle de unge mennesker sad som forstenede med åben mund og lyttede til alt hvad Erik W. fortalte.”Advodan, Flemming Jepsen“Der var bred enighed om, at du leverede et meget ærligt, spændende og indlevende foredrag til alles fulde tilfredshed. Vi har oplevet mange foredrag og “peptalks” i gennem tiden, men dit var ganske anderledes hvilket absolut skal læses positivt.

Mr. Happy Goes Lucky
Nel Ten Stroete

Vi har ved flere lejligheder været så heldige at få lov til at arbejde sammen med Erik W. Han er både som samarbejdspartner og som person fantastisk inspirerende og positiv. Erik efterlader hver eneste gang deltagerne fyldt med energi og en tro på at alt kan lade sig gøre! I håbet om et forsat samarbejde.

Den taknemmelige
Erik er manden, som har ændret mit helbred samt velbefindende fra at være hormonforstyrret i overgangsalder med alle de værst tænkelige gener, og hvor jeg efter tid ikke så anden udvej end at fylde mig med hormonpiller for at kunne eksistere i livet. Efter kort tid sammen med Eriks nærvær, indlevelses evne og kærlige omsorg er jeg tilbage i en kvindekrop jeg er stolt af, og som fungerer 100% optimal, og det er vel og mærke uden piller. Han gjorde med sin kæmpe viden omkring kost, motion, mineraler/vitaminer og mentale sindstilstand en kæmpe forskel for mig, og det er jeg ham evigt taknemmelig for. Ps. Og så gode det jo ikke noget, at jeg ved samme lejlighed blev 2 kg lettere.

Shell
Pia Mathiasen

Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra mine kollegaer på at det var et super arrangement. Specielt natursafarien.

Vestas
Carla Appel

I really wanted to say that I think this team building helped me get through this weekend mentally. Prior to this event, I was nervous about the climb and worried I wouldn’t make it or even be too slow. But after this event, I changed my mindset and went into the weekend knowing I could do it even if it took everything I had (which it did). So thank you for making the team event happen! It really helped.

Moverz.dk
Morten
Tusind tak for invitationen og for det flotte arrangement du var vært for, jeg er og mine medarbejdere er dybt imponeret, flere har efterfølgende udtalt ”Det bedste de nogen siden har været med til”. Så stor ros til dig og dine søde medhjælpere piger, har du kontaktdetaljer på dem også så de også kan få rosen? Vi glæder os meget til at komme i gang med at hjælpe dig med at sprede dit gode budskab til virksomhederne samt salget af din bog (som jeg glæder mig meget til at læse).

Erhvervscoach
Lisbeth Bender

Sikke en grænseoverskridende oplevelse at give slip på mit store kontrol-gen. Det var en helt fantastisk oplevelse! utrolig dyb, lærerig og udviklende.Jeg har arbejdet med det i årevis og havde bestemt ikke regnet med at det var i torsdags, i hyggeligt samvær, at den store forløsning ville ske.

Thorkild Thyrring

Kære Erik W, Tusind tak for din helhjertede og meget væsentlige indsats på alle plan i forbindelse med afviklingen af Den Internationale Racing Festival 2014 på Roskilde By-Ring. Det var også på det personlige plan en stor glæde at opleve dit store engagement, der medvirkede til at give alle vores besøgende en særlig unik oplevelse af Biler og Racing, og det skal du ligeledes have tak for. Jeg glæder mig til at kunne invitere dig igen som deltager i dette arrangement, som nu i mange år har været anerkendt som kulturlivet i Danmark største enkeltstående godgørende begivenhed. Endnu engang tusind tak for din indsats.

Odense Kommune
Helle Lund Meyer
En STOR ros for det arrangement der var sammensat til os. Det har ganske enkelt været fantastisk. Mine medarbejdere har været (og er stadig) helt vilde!! I har formået at give os alle, en JEG ER I LIVE OPLEVELSE.

Karina Bang Henningsen

Jeg var på Vejle Idrætshøjskole i uge 28, hvor du holdt et foredrag. Foredraget gjorde stort indtryk på mig og du sagde rigtig mange af de ting jeg selv går og tænker, men som jeg ikke rigtig får omsat til handling. Så var der det med pilen. Hold op hvor ville jeg gerne op og knække den pil. Jeg har virkelig svært ved at sætte ord på hvad den pil udløste (en del forløsende tårer bl.a.), men foredrag, pil og en uge på højskole sendte mig hjem med en utrolig stor lyst til livet og at gøre noget ved de ting jeg har parkeret bagerst under rubrikken: Besværlig! Alle oplevelserne den uge har gjort det klart for mig, hvad jeg sikkert godt vidste, at alle mennesker, uanset startsted, kan meget mere både fysisk og mentalt end de tror. Pt. er jeg ved at læse din bog. Jeg nikker, smiler og græder en del og bliver også nogen gange provokeret, så du rammer hele følelsesregistret. Du hører det sikkert jævnligt, men Erik, du har gjort en forskel for mig i mit liv.

EatOut SleepOut
Morten Schiøth

Personligt kan jeg sige, at det du gjorde, fortalte og er – har vækket en lyst til ændring i den måde, hvorpå jeg fremover har fokus på mental og fysisk balance i mig selv og i relation til mine omgivelser. Jeg har fortalt familie, venner og andre om oplevelsen i dit nærvær, og hvad den gjorde ved de andre deltagende og ikke mindst mig selv. Det var stærkt! Du skal fra hjertet have tak.

DanSvejs

Erik havde sat en action dag sammen for smedefirmaet dan svejs d 13/8 2010. Hvor nøgleorderne var action, samarbejde og sjov og Erik gjorde dagen uforglemmelig og lærerig for alle deltagere. Der var smil og god stemning hele dagen. En action day som denne kan kun varmt anbefales.

Mia Kjeldgaard Lunderskov

Erik har givet mig så mange værktøjer til at levet mit liv fuldt ud. Ikke at tage tingene for givet. Havde min far ikke taget mig med den søndag vil jeg slet ikke tænke på hvordan mit liv ville have været nu. Erik du har min største respekt og jeg er lykkelig over at kende dig. Du har gjort mit liv fantastisk.

Godtfolket
Daniel Skovbakke

Autencitet og nærvær må siges at være to beskrivende ord for Eriks person. Dit foredrag gjorde indtryk, og såede frø som vil gro positive forandringer. Du tændte alle 40 tilstedeværende ildsjæle, og motiverede til at gå ud og være et forbillede og en bedre udgave af sig selv. Ingen af os ‘Godtfolk’ ville tøve et sekund med at anbefale Erik til alle der føler de kan få mere ud af sig selv og livet.

Vicki Graven Nielsen

Hvis du til tider har svært ved at tage livet til dig, – vil du med Erik`s fantastiske skildring ” Livet vil os kun det bedste”, med indhold og bogen i hånden, føle dig nysgerrig og modig til at få det bedste ud af eget livs indhold og ikke mindst række ud efter, hvad der i livet er dit… Næste gang du vil dig selv noget godt, – kan jeg på det varmeste anbefale at du på; erikw.dk anskaffer dig BOGEN – som også er skrevet til ..DIG

Jack-Brian Meldgaard Olsen

På din stille – lidt ydmyge – måde fortalte du mange historier fra dit spændende liv. Du fortalte at med vilje og tro på sig selv så er alt muligt. Du udleverede en pil til alle som vi kunne ”mærke på”… Jeg havde i flere dage derefter mærker i hænderne efter at have forsøgt at knække den. Senere på podiet fik du mig ved hjælp af tro og vilje til at knække den uden megen brug af kraft – simpelthen fantastisk! Man kan hvad man vil – blot man tror på sig selv og egne evne.

Mathias

Det var en helt vildt fantastisk ubeskrivelig oplevelse at knække pile med hænderne og gå på glædende kul – og jeg syntes at nogle af de ting du sagde var da noget man kunne tage med i bagagen, i anledningen af jeg fik en fuldstændig fantastisk oplevelse, har jeg efter følgende lavet en lille film om denne dag og den vil jeg håbe du kan se, hvis ikke der er noget galt. Ugen efter det fantastiske Firewalk skulle jeg ud og køre med dig i din 600 hestekræfters Corvette C6, også dette var en super oplevelse og du kører super fedt, jeg kan se når det dig der kører. Jeg bliver simpelthen nødt til her til sidst at fortælle dig Erik at jeg at have mødt dig har givet mig nyt syn på LIVET, At være i dit selskab Erik er fantastisk, at høre på dig og snakke med dig er simpelthen en fornøjelse. Men du skal have TAK fordi du har givet mig nyt syn på LIVET.

Victoria Asbjørn

Hans indlæg gik rent ind hos mig. Og som kulmination på det hele, viste Erik W. Pedersen mig og de andre deltagere, hvordan man mønstrede sin fulde mentale styrke, kanaliserede den ud i sin krop og opnåede vaskeægte POWER, imens vi knækkede kraftige pile på den “forkerte” led, så splinterne sprang. FANTASTISK.

Lotte Andreasen

Din store viden om livsindstilling, kost, sundhed, målsætning, motion og meget mere er en sand guldgrube for min sundhed og velvære. Sammen med din intuitive viden om, hvad der er bedst for netop mig, håber jeg på fortsat at kunne opdage, udvide og udnytte mit potentiale.

Jesper Daugaard

Mit navn er Jesper Daugaard, Jeg er 21 år og arbejder som lærling på et autoværksted. Min fritid går med at rode med biler, eller hyggeligt samvær med vennerne. Jeg elsker nytænkning, men med respekt for gammel teknik. Jeg kom i kontakt med Erik W og Precision Racing, da jeg havde kvalificeret mig til DM i Skills i kategorien ”personvognsmekaniker”, og havde brug for hjælp til at håndtere det mentale pres som ville opstå i konkurrencen. Jeg kan jo ikke sige andet end, det var en hård kamp og krævede meget træning, men det var det hele værd. For med hjælp fra Erik til det mentale og min lærer, samt min læreplads til det tekniske, førte dette til en første plads og jeg er nu den stolte ejer af titlen ”Danmarks bedste mekaniker lærling 2013.

Professionel badmintonspiller
Joachim Persson

Jeg er utrolig taknemmelig over at Erik er en del af min livsvej, da han på den ene side som ingen anden hidtil har hjulpet mig på vej til at kunne indfri mine mål og drømme, men endnu vigtigere har han vist mig, hvordan man stræber efter at leve et liv i fuld balance med sig selv og sin omverden samt at leve i overensstemmelse med livets og universets regler. Jeg har aldrig mødt en person, der i den grad er i stand til at arbejde med frygt og begrænsninger og formår at fortolke dét, som de fleste ville anse for at være problemer, som opgaver på din livsvej, det gælder om at løse. Erik er omgivet at en helt unik og nærmest magisk energi, som jeg er overbevist om stammer fra hans evne til at være absolut nærværende og fra en eminent bevidsthed omkring, hvad der er behov for i en given situation. Magien i Eriks arbejde og levemåde ligger i enkeltheden og i synkronisiteten mellem det han underviser og den måde han selv lever på. Det kan jeg bekræfte 100 %, da jeg har boet i hans hjem og levet op og ned af ham i flere måneder. Han har med sin realitetssans og nærmest altomfattende ekspertise hjulpet mig fra at blive en badmintonspiller som pga. skade var dømt færdig i den lægelige verden til at blive smertefri og komme i bedre fysisk og mental form end nogensinde før. Jeg er fuldt bevist om, at denne tekst lyder som for god til at være sand, men det er også sådan jeg har opfattet mit forløb med Erik. Men hvert eneste ord er 100 % oprigtigt, og jeg ser det som værende på sin plads, at det bliver nævnt i denne reference, da han samtidig med alle de nævnte kompetencer er utrolig ydmyg, gavmild og en fantastisk ven. Han er en livskunstner som aldrig prøver at lave om på den jeg er, men altid har skubbet mig i den rigtige retning ved at påpege og arbejde med mine styrker og svagheder, og derved hjulpet mig med at maksimere udnyttelsen af mit eget potentiale Jeg kan derfor kun sige, at den bedste investering jeg nogensinde har foretaget, er at jeg har investeret i Erik. Det er en investering i mig selv og for livet som aldrig kan gå tabt og som jeg kun kan anbefale alle.

Ditte Larsen

Erik og jeg har arbejdet sammen flere gange og leveret både oplevelser og events, i tæt samarbejde med både vores kunder og kunders kunder. Dette har altid været med høje standarder og en kvalitet, som sjældent kan opleves. Vores samarbejde igennem årene har udviklet sig til noget ganske særligt. Trods vores forskelligheder, styrker, kompetencer og måde at være på, oplever jeg i dag også at have et "magisk" venskab med Erik, hvor vi også kan sparre og hjælpe hinanden begge veje. Jeg kan kun derfor give Erik mine aller-bedste anbefalinger og vil absolut altid have ham, som én af de vigtigste samarbejdspartnere nu og i fremtiden. Ønsker du at opleve eller skabe noget unikt for dig selv eller dine kunder, så tag fat en mand der kan levere ud over det forventelige. Resultaterne efterfølgende, taler for sig selv!

KFS Boligbyg
Ditte Maria Kollerup

Erik W Pedersen har en meget høj indsigt i mennesker, i naturen og i 'de store' sammenhænge, hvilken erfaring jeg personligt har stor glæde af. Erik har med enorm succes stået for team-building arrangement med min organisation, og jeg har hyret Erik til foredrag, som endnu ikke er glemt hos deltagerne. Han formidler jordnært og intenst redskaber, som kan implementeres med det samme. Også Eriks bog 'Livet vil os kun det bedste' har min varmeste anbefaling.

Legal & HR Counsel at MM Composite
Margretha J. Magnusardóttir

MM Composite har haft den udsøgte fornøjelse af at deltage i et teamwork-arrangement hos Erik W., hvor Erik og hans hold med stor indlevelse og autenticitet skabte rammerne for ledergruppen, i arbejdet med hvordan vi som virksomhed kan forbedre kommunikationen og skabe en fælles forståelse omkring strategi med henblik på en øget bundlinje. Med kyndig vejledning blev der sat fokus på hvordan forskellige personligheder og karaktertræk kan vendes til styrker i det fælles arbejde. Virksomhedens medarbejdere giver efter arrangementet udtryk for en følelse af mening og øget arbejdsglæde i dagligdagen. Erik W. har vores varmeste anbefalinger

Henrik TH. Andersen
Erik W. gør en forskel. Erik’s tilgang til livet er inspirerende. Erik bevæger sig helt der ud, hvor kun få eller ingen har været før, både maskinelt, fysisk og på det personlige plan. Mennesker som Erik, der er 100% dedikeret til det, han arbejder med, har min absolutte respekt.

Direktør, Bestseller og Jack & Jones
Morten Mortensen
Erik ser det bedste i mennesket og tør går det ekstra skridt hvor andre tøver i forhold til at konfrontere de store spørgsmål her i livet. Menneskers lykke og sammenspild bliver sat på spidsen, han evner at gøre det kompliceret enkelt med fokus på at hjælpe mennekser til at opleve balancerer i alles livets nuancer. Sammenspildet mellem det hårde og det bløde bliver udfordret og han går ikke på kompromis med middelmådighed. I hans egen søgen på det perfekte liv, hvor han har turet prøvet grænserne af har han opnået et særlig evne til at være til stede og rumme andre mennekser på hans enge særlige måde. Erik spiser sig ikke af med kortsigtet løsning og er derfor en stor værdi for mennekser og virksomheder der tænker langsigte. Jeg har kendt Erik i mange år og sætte stor pris på hans udmiddelbare-hed og har med fornøjelse udvekslet erfaringer og brugt hans evner privat og arbejdsrelateret i min tid som direktør for JJ og Selected hos Bestseller.