Jeg viser dig vejen til større arbejdsglæde, bedre mental sundhed og dermed mindre sygefravær

Sundhed

Jeg har selv prøvet at leve med permanente smerter i næsten 20 år efter bl.a. nogle alvorlige styrt i min sportskarriere. I dag er jeg i mit livs form.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan komme i balance og beskytte dig selv mod sygdomme eller komme af med dem? Hvordan du kan få et bedre immunforsvar, opnå mindre sygefravær på jobbet, en større mental sundhed og dermed også finde vejen til større arbejdsglæde? Selvfølgelig er det vigtigt, at de helt basale ting som gode kolleger og bedre indeklima kan hjælpe, men din egen sundhed er udgangspunktet for en god start. Resultaterne kan bl.a. opnås gennem kostbalance, øvelser og supervision. 95% af de mange personer, jeg har hjulpet den sidste lange tid, melder tilbage, at det virker permanent.

Har du også lyst til at være smertefri eller høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med f.eks. angst afhjælpning eller mangel på energi, kan du bestille tid på action@erikw.dk - eller du kan ringe til mig på 40 17 26 78Læs Jettes personlige beretning:

Da alt håb var ude, kom Erik ind i vores liv.

Alle forældre ved, at det mest smertefulde er, når ens barn lider – og det gjorde min datter! Jeg har en smuk, dygtig og meget vellidt datter. En pige som altid har været meget pligtopfyldende, kærlig og omsorgsfuld over for andre. Hun har altid truffet de rigtige valg, og har smukke værdier, og hjertet på rette sted.

Fra 0. til 9. klasse, kunne det tælles på én hånd, hvor mange fraværsdage hun have haft i sit skoleliv. Men om foråret i 9. klasse begyndte hun oftere og oftere at have sygedage pga. ondt i maven, kvalme, hovedpine osv. Vi slog det hen, med tanken om menstruationssmerter, influenza eller lignede. Men efter nogle måneder steg fraværet stødt, for til sidst slet ikke at kunne komme i skole. HVER morgen satte hun sig på cyklen for at køre til skole, men i bedste fald kom hun ikke længere end til P-pladsen, i værste fald kun halvvejs inden hun måtte vende om fordi hun kastede op eller besvimede. Hun startede til samtaler ved en meget dygtig psykolog og Iflg. hans udtalelse var det meget klart at hun led af svær angst. Men også at hun var resistent over for samtalerne, og måtte derfor henvises til børne- og unge psykiatrisk afdeling. Det tog 8 måneder at udrede hende!! I mellemtiden blev hun dårligere og dårligere. Hun tilbragte ca. 23 timer i døgnet, i sin seng. Hun kunne ikke komme ud af huset – ikke en gang til postkassen. Børne-og unge psykiatriske afdeling mente dog ikke hun fejlede noget, og kunne desværre ikke hjælpe hende. Og hendes praktiserende læge kunne desværre heller ikke hjælpe.

Så prøvede hun hypnose – uden resultat. Jeg har aldrig været mere magtesløs i hele mit liv. Jeg stod med en datter der var ubeskrivelig syg – og ingen ville hjælpe hende. Men da alt håb var ude, kom Erik ind i vores liv. På det tidspunkt var hun så ødelagt, både mentalt og fysisk, så for at kunne coache hende, skulle hendes fysiske tilstand i balance først. Hun fulgte Eriks vejledninger nøje, og efter kun få måneder kunne vi begynder at se forandringerne. Hun begyndte i skole igen, og hun var sammen med veninder igen. På magisk vis forvandlende hun sig en stærkere udgave af sin gamle jeg. I dag går hun på gymnasiet. Jeg vil aldrig glemme hvad Erik har gjort for os. Og hver gang jeg ser min datter smile, tænker jeg på Erik. Jeg er dybt taknemmelig over der findes mennesker som ham